Lanbide-arloak

Ostalaritza eta turismoa - HOT

Lanbide-kualifikazioak

Lanbide-kualifikazioen Katalogoa

(INCUAL) Kualifikazioen Institutu Nazionalarekiko esteka: Ostalaritza eta turismoa - HOT

 

Ostatu-arloa

Ostatuetan solairuetako oinarrizko lanak egitea (1.M)
Landa-ostatua (2.M)
Mendiko aterpeen eta aterpetxeen zaintza (2.M)
Ekitaldiak antolatzeko zerbitzuak ematea (2.M)
Harrera (3.M)
Ostatuetako garbiketak eta solairuak kudeatzea (3.M)

 

Jatetxe-arloa

Sukaldaritzako oinarrizko eragiketak (1.M)
Jatetxeko eta tabernako oinarrizko eragiketak (1.M)
Cateringeko oinarrizko eragiketak (1.M)
Pastelgintzako oinarrizko eragiketak (1.M)
Sukaldaritza (2.M)
Gozogintza (2.M)
Jatetxe, taberna eta kafetegiko zerbitzuak (2.M)
Sukaldeko zuzendaritza eta produkzioa (3.M)
Ardoak, bestelako edariak eta sommelier-lanetako berezko produktu hautatuak (3.M)
Pastelgintzako zuzendaritza eta produkzioa (3.M)
Jatetxe-arloko zerbitzu-prozesuak kudeatzea (3.M)

 

Turismoa

Bingo-establezimenduetako jokorako eragiketak (1.M)
Kasinoko mahaietako jokorako eragiketak (2.M)
Trenbideko garraioko bidaiarientzako arreta (2.M)

Turismo-arrantza (2.M)
Turismo-gidaria (3.M)
Tokiko turismoa sustatzea eta bisitaria informatzea (3.M)
Apiturismoa (3.M)
Itsas eta ibai-garraioan bidaiariei arreta ematea (3.M)
Ekoturismoa (3.M)
Enoturismoa (3.M)
Mikoturismoa (3.M)
Turismo-produktuak kudeatzea (3.M)

 

Arloari lotutako prestakuntza:

Familiako lanbide kualifikazioekin erlazioa duten Lanbide heziketako tituluak eta Lanbide Ziurtagiriak jasotzen dituen taula.

 

Sektoreari buruzko informazioa:

Euskal Elkarte Autonomoko esparruan famili honi lotutako sektore ekonomikoaren egiturari buruzko irudi bat ematen duten datu estatistikoak biltzen ditu.

IVAC-EEI-ko Komunikazioak
© IVAC/EEI 2013. Eskubide guztiak erreserbatuta Igo ↑ RSS RSS feed Datuen Babesa edo DBLO eta Cookien Politika