Lanbide-arloak

Ostalaritza eta turismoa - HOT

Lanbide-kualifikazioak

Lanbide-kualifikazioen Katalogoa

(INCUAL) Kualifikazioen Institutu Nazionalarekiko esteka: Ostalaritza eta turismoa - HOT

 

Nekazaritza-turismoa

Landa-ostatua (2.M)
Mendiko aterpeen eta aterpetxeen zaintza (2.M)
Turismo aktiboa kudeatzea (3.M) (prozesuan)

 

Ostatu-arloa

Ostatuetan solairuetako oinarrizko lanak egitea (1.M)
Harrera (3.M)
Ostatuetako garbiketak eta solairuak kudeatzea (3.M)

 

Ausazko jokoak

Bingo-establezimenduetako jokorako eragiketak (1.M)
Kasinoko mahaietako jokorako eragiketak (2.M)

 

Jatetxe-arloa

Sukaldaritzako oinarrizko eragiketak (1.M)
Jatetxeko eta tabernako oinarrizko eragiketak (1.M)
Cateringeko oinarrizko eragiketak (1.M)
Pastelgintzako oinarrizko eragiketak (1.M)
Sukaldaritza (2.M)
Gozogintza (2.M)
Tabernako eta kafetegiko zerbitzuak (2.M)
Jatetxeko zerbitzuak (2.M)
Jatetxe-arloko zuzendaritza (3M)
Sukaldeko zuzendaritza eta produkzioa (3M)
Jatetxe-arloko zerbitzu-prozesuak kudeatzea (3M)
Sommelier-lanak (3M)
Pastelgintzako zuzendaritza eta produkzioa (3M)

 

Turismoa

Trenbideko garraioko bidaiarientzako arreta (2.M)
Aireportu-instalazioetako bidaiarientzako arreta (2.M) (prozesuan)
Turismo-zerbitzuen eta  produktuen salmenta (3.M)
Animazio turistikoa (3.M)
Bidaia konbinatuak eta ekitaldiak sortzea eta kudeatzea (3.M)
Turisten eta bisitarien gidaritza (3.M)
Tokiko turismoa sustatzea eta bisitaria informatzea (3.M)
Itsasoko eta ibaiko garraioko bidaiarientzako arreta (3.M) (prozesuan)

 

Arloari lotutako prestakuntza:

Familiako lanbide kualifikazioekin erlazioa duten Lanbide heziketako tituluak, Lanbide Ziurtagiriak eta Hasierako Lanbide Kualifikazio Programak jasotzen dituen taula.

 

Sektoreari buruzko informazioa:

Euskal Elkarte Autonomoko esparruan famili honi lotutako sektore ekonomikoaren egiturari buruzko irudi bat ematen duten datu estatistikoak biltzen ditu.

IVAC-EEI-ko Komunikazioak
© IVAC/EEI 2013. Eskubide guztiak erreserbatuta / Web diseinua Labrys Igo ↑ RSS RSS feed Protección de datos y Política de Cookies