Lanbide-arloak
Ostalaritza eta turismoa - HOT
Lanbide-kualifikazioak
(INCUAL) Kualifikazioen Institutu Nazionalarekiko esteka: Ostalaritza eta turismoa - HOT
Ostatu-arloa
Ostatuetan solairuetako oinarrizko
lanak egitea (1.M)
Landa-ostatua (2.M)
Mendiko aterpeen eta aterpetxeen zaintza (2.M)
Ekitaldiak antolatzeko zerbitzuak ematea (2.M)
Harrera (3.M)
Ostatuetako garbiketak eta solairuak kudeatzea (3.M)
Jatetxe-arloa
Sukaldaritzako oinarrizko eragiketak
(1.M)
Jatetxeko eta tabernako oinarrizko eragiketak (1.M)
Cateringeko oinarrizko eragiketak (1.M)
Pastelgintzako/gozogintzako lantegietako oinarrizko
jarduerak (1.M)
Sukaldaritza (2.M)
Gozogintza (2.M)
Jatetxe, taberna eta kafetegiko zerbitzuak (2.M)
Urdaiazpiko eta beso onduak moztea eta dastatzea (2.M)
Sukaldeko zuzendaritza eta produkzioa (3.M)
Ardoak, bestelako edariak eta sommelier-lanetako berezko
produktu hautatuak (3.M)
Pastelgintzako zuzendaritza eta produkzioa (3.M)
Jatetxe-arloko zerbitzu-prozesuak kudeatzea (3.M)
Turismoa
Bingo-aretoetako diru-joko eta
ausazko joko kolektiboen establezimenduetan jokatzeko jarduerak
(1.M)
Kasinoko mahaietako jokorako eragiketak (2.M)
Turismo-arrantza (2.M)
Turismo-gidaria (3.M)
Tokiko turismoa sustatzea eta bisitaria informatzea (3.M)
Apiturismoa (3.M)
Itsas eta ibai-garraioan bidaiariei arreta ematea (3.M)
Ekoturismoa (3.M)
Enoturismoa (3.M)
Mikoturismoa (3.M)
Turismo-produktuak kudeatzea (3.M)
Trenbide bidezko garraioko bidaiarientzako laguntza
(3.M)
Familiako lanbide kualifikazioekin erlazioa duten Lanbide heziketako tituluak eta Lanbide Ziurtagiriak jasotzen dituen taula.
Euskal Elkarte Autonomoko esparruan famili honi lotutako sektore ekonomikoaren egiturari buruzko irudi bat ematen duten datu estatistikoak biltzen ditu.
Azken sarrerak
Argitaratzailea: IVAC-EEI
Data: 27/09/2024
EAEko Lanbide Heziketako tituluen eskaintza argitaratu da
Gehiago irakurri >>Argitaratzailea: IVAC-EEI
Data: 09/05/2024
Familiaren Espezializazio-ikastaroei buruzko Dekretuak argitaratzea: COM
Gehiago irakurri >>Argitaratzailea: IVAC-EEI
Data: 24/04/2024
Etiketak